Poziv za sodelavca v uredništvu literarne revije Novi zvon

Želiš postati del uredništva mlade literarne revije?

Imaš ideje, s katerimi lahko obogatiš Novi zvon?

Bi se rad/-a preizkusil/-a v organizaciji dogodkov  in spotoma še razvil/-a svoje kompetence?

 

Tvoja izobrazba, ozadje in druge specifike niso pomembne, da le imaš željo vnesti še malo več literature v svoje življenje (in imaš za to seveda tudi dovolj časa).

 

Vsi zainteresirani se oglasite na e-mail naslov novizvon@gmail.com z zadevo Poziv za sodelavca najkasneje do 23. septembra 2016, nato pa se bomo dogovorili o nadaljnjih korakih in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Nekaj malega o reviji:

Novi zvon je spletna literarna revija, ki deluje pod okriljem (beri: moralno podporo) Oddelka za primerjalno književnost in literarno teorijo Filozofske fakultete v Ljubljani in je namenjena vsem oblikam literarne umetnosti. Revija je pričela izhajati leta 2011 kot mesečnik v PDF-verziji, z letom 2014 pa je prišlo do sprememb v njenem delovanju: poleg PDF-verzije smo vpeljali še tiskane print-on-demand izvode za vse, ki bi morda želeli imeti revijo tudi v fizični obliki. Zaradi tega je bilo potrebno uvesti nekaj modifikacij; Novi zvon je s tem prenehal biti mesečnik,  postal pa je revija, ki izide sicer še vedno petega v mesecu, vendar le vsak sodi mesec v letu. Trenutno je v teku že peti letnik revije.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s